Irodatechnika

Cégünk irodatechnikai eszközök - fénymásolók, nyomtatók, faxok, multi-funkciós készülékek értékesítésével, javításával, karbantartásával és üzemeltetésével foglalkozik.

A Kyocera Mita nyomtató- és multifunkciós termékek teljes körű szervízelésével foglalkozunk, de ezen kívül vállaljuk további márkák (Konica Minolta, Xerox, Epson, Canon stb.) javítását is.

Eseti karbantartás, javítás: vállaljuk, hogy az irodatechnikai berendezések (fénymásolók, nyomtatók, multi funkciós készülékek) - gyártó által előírt, terhelési ciklusszámtól, vagy időtartamtól függő - kötelező karbantartási feladatokat elvégzi. Az irodatechnikai berendezések meghibásodása esetén legkésőbb 24 órán belül megkezdjük a hiba elhárítását.

Szerződéses szolgáltatásaink: Eseti jellegű javítások, karbantartások, kellékanyagok és kiegészítők szállításán kívül, szervizünk szerződéses feltételek mellett vállalja, egyedi berendezésektől kezdve, teljes gépparkokat átfogó szolgáltatások nyújtását. Átalánydíjas karbantartási szerződés esetén elvégezzük a szükséges kötelező karbantartásokat megfelelő ciklusszámonként vagy adott időközönként. Meghibásodás esetén elhárítja a hibát, és ha szükséges kicseréli a meghibásodott alkatrészt, ha a másológép a helyszínen azonnal nem javítható, cseregépet biztosít a javítás idejére.

  • Kyocera másológépek, nyomtatók hivatalos márkakereskedője, szervize
  • Felújított fénymásoló gépek értékesítése
  • Nyomtatók és másológépek bérbeadása
  • Kedvező árú kellékanyag értékesítés
  • Fénymásolók karbantartása, üzemeltetése

 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat.